Praktijk gesloten

Buiten kantoortijden

Voor acute, spoedeisende hulp buiten kantoor tijden  kunt u terecht bij uw (waarnemend) huisarts of huisartsenpost in uw regio. Daar kan beoordeeld worden of het zinvol is u door te verwijzen naar de crisisdienst van de GGZ.

Waarneming tijdens vakantie

Tijdens de vakantieperiodes kan het zijn dat we enkele dagen tot een week gesloten zijn. In de zomer van 2020 zijn we gesloten op vrijdag 10 juli en maandag 20 juli. Op het antwoordapparaat en via de automatische mail beantwoording wordt u geïnformeerd over het telefoonnummer van de collega psychiater praktijk die voor ons waarneemt. U kunt binnen kantoor tijden met hen contact opnemen voor een spoedeisende vraag of in een crisissituatie.

In de vakantieperiode is het secretariaat minder frequent bezet waardoor het kan voorkomen dat uw mail en telefoontje minder snel beantwoord worden dan u van ons gewend bent. Op de dagen dat we open zijn luisteren we wel met regelmaat het antwoordapparaat af en wordt de mail meerder malen per dag gecheckt. De dagen die we gesloten zijn worden duidelijk vermeld op het antwoordapparaat, neemt u dan binnen kantoortijden contact op met de collega praktijk die genoemd wordt op het antwoordapparaat.